during holidays

its kinda boring if we just sitting alone in house just by watching television,cooking, mengemas..ahh..i hate it..
so i made a decision to fill my free time with pastel,water colour,etc



ni saya guna pastel.
erm 
gambar ni bukan reka sendiri aw.
cilok kat intenet
nampak best je trus rasa nak lukis pagi tu gak


yang ni pun guna pastel
saya rasa saya sayang bangett sama pastel dan mahu mempropose
beliau menjadi boyfreind sya.
saya ada 48 pastel=48 boyfreinds
banyak an? kalah korang sume
lukisan ni saya tengok kat u tube
should be banyak lagi pokok kat depan uh tapi memandangkan saya tak pandai just leave it blank..so its kinda weird


yang ni burok bapok
saya nak lukis budak but it turns to granma
otokeyh?

                                                                  girl with sarong
 i like this pic even though its kind of sensored..haha..macam senang ek nak lukis badan manusia..



5 comments:

  1. ooo yang ni laaa eaa gambar sensoredd tuu... :O santeekk

    ReplyDelete
  2. lukis muke aku wei...pastu aku nak beli

    ReplyDelete
  3. animas~~ wo hoiii..fifi ciap jerit nengok gmbor ni,karut tol

    rayban~ haha..ak tak rety lukis gmbor org pakai spek weh

    ReplyDelete
  4. aisyah; maceh2..takde la smart un

    ReplyDelete