handmade

assalamualaikum anak2 semua!
ari tu gue ada cakap mahu wat handmade kan?
tadaa!!! dah ciap
tapi baru ciput
kerana kain felt ciput ..so buatlah ciput2 ja



fes,,saya buat untuk mak kesayangan..ni lah dye
 yang ni yang bahagian belakang dye
i added some manik too
 and this cute frog i made specially for nadia..she really love frog..bluek..gue plak geli ngan katok2 bagai nih
 ni plak untuk cunna

 ni pin tudung..aku nak pakai mase pakai selendang..huwahuwa...cumel an..cumel an..but weird sket tpi memandangkan aku suke weird2 bagai ni..so aku pkai je la


hok ni plak untuk si pae..beliau surh wat y simple punye..ni lah y simple bagi aku..rather than that beliau suka warna pink..erm.






banyak lagi tempahan untuk dibuat..
untuk ika akit
untuk adik manja aku tuh
untuk ayah aku
untuk mira
aigowww.
in conclusion..saya sgt busy erk skarang ni..haha geli jer dgor
busy la sgt an smpai bgun lewat2 pagi

12 comments:

  1. kaudd, utk aku ade jugokk ke? wahh, arigato, terima kasih~ hee. syg ko lebih r gini. hihik.

    btw, aku dah agak dah, pro pic pae kat fb tu mesti handmade yg ko buat. ngee~

    ReplyDelete
  2. mmg la utk ko ade...tapiiiiiiiiiii ak tataw nak wat bentuk ape utk ko mira..ko suka bntuk ape erk? penin dok pikir3

    ReplyDelete
  3. comel comel comel cute !
    thanxieeeeee kak ude cyangggg

    keep it UPPPPPPPPPPPPPP :DD

    .

    ReplyDelete
  4. hee. entah. ikut ko laa. aku x kesah. hehe. asal warna biru*ngahaha,demand pulokk aku neh.

    ReplyDelete
  5. nak jugak? aitt..datg r kuching..meyh org watkan..teheee

    ReplyDelete
  6. seriously ko buat?????? impressive

    ReplyDelete
  7. haha thanks kak ude..=)

    btw, nadzirah sopia tu kawan aku.
    *bff =)

    ReplyDelete
  8. rasyid~yo ler aku wat..bwuah2 cumel an..ko un boleyh wat ..senang bangettt..sehari je da ciap

    ReplyDelete
  9. pae~ierr kawan aok...owh2..bru gue tau..

    ReplyDelete