cacacacacacmarrryaaaa



tahniah!


yer..thniah ezzati....sbb berjaya basuh baju by hands aryni!


dok tangguh..tangguh..tangguh tangguh lagi..las2 stoking pon tarak y boleyh pakai aryni sbb sume tidak dibasuh lagi...aigooo.anak dara ke ni kak ude oii..ke baby dara??


tuh buku2 uh..bile aok nak kemas ni?aduiii..mid term da abes..simpan la balik buku tuh cik kak oi..tau nak maen je..


aryni ku tekad utk tidak bermaen roller blade kek,basketbal kek, badminton kek o baling2 selipe..ku mau rehat..ku mau bace buku nobel..kali ni ku tekad nak abeskan jugak satu buku english y tebal..no separuh2 bace doh..yea,,chaiyokkk




sedeyhhh ni..arggawwwwww





image

jap nanges ja…waaaaaa…




(5o minit kemudian)..ok da tak nanges..meh smbg tulis smule..





pgi tadi an..bgun la smyg2 subuh..patu tidur mule sbb smlam trtidur lewat sambut befday SALIHAH y Jelita..haha..patu bgun kul 7.55..upppsss..kelas kul 8 la ..mandi2..then sarung jubah p kelas..cuak la sikit walau selalu buat cmni..

patu dgn banggenye masuk sebab kami lagi pantas daripada ustaz..hahaha..

arini kiteorg menang..biasanya kiteorng lambat patu kene soal macam2 soalan dlm arab awww…

best punye speaking..cmni muke aku kalu tak paham utz tanye, smbil mintak2 hint kat kengkawan

image

disebabkan hari ni ustaz lambat ku ingat nak soal pulak ustaz..wakakaka..jahat betul..tpi bile ustaz masuk je..mata ku terpaku melihat kertas soalan y sepertinye siap ditanda…ok2„saya phm

‘ezzati,jangan mandai2 kenekan ustaz,kang aok kene hembus dgn kertas tuh’ trus jadi baik semula..diamm je..patu„,'

maka dengan ini saya kak ude binti pak ude hanya mendapat 18 3/4 je per 30..hampeh haprak! ermmmmmm…terus ku rase down bagai nak mghempuk something je……

image

No comments:

Post a Comment