semalam ann




kamiii pergi maen ice skatingggg





cm ni citer dyeee..

..

..

..



erm..saye arytuh ade la suruh tikah bawak roller blade sbb tibe2 nomo nomo nomo nomo teringin nak men..hehe..dye pon bawak la n kiteorg un maen la malm2 n pagi2..

..

..

..

..

..

..

and then tibe2 nomo nomo nomo nomo nomo tringin nak men ice skating..so semalam pas kelas aku un pergi la mandi n kami pon tawaf satu kc mintak gloves..ye la kalu tak de glove kne bayar lebih..tapi aku memang dah ade..sebb ade member kasi glove STRAWBERRY SHORTCAKE..hehe..cumeyl bangat dong....

..

..

..

..

..

pastu betolak ..sebenarnye aku taktaw pon cmne nak pergi..tau gitu2 tapi tak clear sgt..tpi pergi jugak sbb kat mane2 pon kite berada msty tak sesatnye insyaallah..

..

..

..

..

pastu dok tggu bas smpai la trtinggal bas kerana nya sbbnya,bcausenye kami smue dok galok menangkap gmbr ..hahahapas satu2 gmbr tgkap..cam jakun+sakai doh gamoknyee..

..

..

..

..

pastu nek la bas..nseb da jumpe pas tuh..then sampai2 tak taw nak masuk kot mne..kiteorg pon lalu la ikut restoran2 uh..tibe2,suddenly2 nmpok blambok mat negroo tgh minum arak...fuishhhhh sumpah kami sume nak pengsan kat situ jugak tpi sbb tkut kami than rase pengsan tu dan membelok keluar dan brpatah blik..dan masing2 debor..haha..



..

...

..

..

pastu kami cari la tempat solat..tanye la mamat kat kaunter uh..las las jumpe..alhamdulillah...

..

..

..

pas solat pi beli air sbb dahaga bangat dong..patu p la cri tempat ice skating..lame gok la pusing2 cari..sesat doe..lME KELAMAAN (upps ayt skema seyh)

..



...

..

kamiii jumpeee....so selok la p masuk ..15 hinggit jeeee ponnnn sbb da de glove..haha..

..

..

..

..

..

fes masukkk..fuh masyuk2..best gileeee masuk . diri atas ice uh...
licinnn..tapi,tapi,taaaapiiiii, tetapi tak la licin..cumenye smooth+soft je..so pas ceroh kiter luncur slow kura o fast rabbit pon tak trsekat2 ponnnnnnn..yeee..nomo nomo nomo best compared to roller blade...hihik..
..
..
.
.
..
..
..
..
mule kami juz luncur slow2 tpi bilamana melihat mamat2 disitu meluncur dgn lajuknyeeee...ku rse wow,i nak wat cm korang gak..mane acii gni..so kiteorg un meluncur laju2 sket..heaven2...hehe
tgok ader y menari2 canteknye dworg wat..ader y shuffle la,menari ballet hot seyh..macm2..ade y wat style princes menari..uit chumel2 sume..
..
..
..
..
..
patu kami tgkp gmbr tpi boleh dri luar2 je..tpi ecah je y tak ditgkp g..so aku un tgkp la gmbr beliau dri dalam..sama sekali dilarang o pihak2 berkenaan..skali snap ok..kali ke 2 snap..amik ko kak ude..2 org laki datang saound..pukkk bedebukkkk kene..tpi ak ckp la ayt cm biasa

"oh yeke,tataw un..maap"




kMI un men2 sampai kul 6.3o sbb tak mayang asor g..then pas smyg maghrib p la mkn kt kfc..mase tgh bratur uh..laki y take order tu nomo nomo nomo cute prangainyee...heheheheh..kalu sagt2 sangat n terllalu kalut!

mmg barisan aku la plg lmbt kerana sikap beliau y kalut..then ak dapt satu idea...tingggg!!!!

aku sepetinye nak mngenakan beliau..sbb beliau membuat perutku brbunyi ..then aku and eca mintak la itu ini itu ini..bgi menambah peningkan kepala dye aku mintak aym ori satu aym spicy satu..uitt..lame bebnor beliau membace order kami...beliau un amik itu ini n beliau tanye ader paper lagi? ku ckp ayam ori tak de..then beliau ckp uhh lupe..then ku bisik kt ecah "tgok eh kompem dye lupe amik sup nsi aym.." patu kami gelak2 sbb mmg beliau pelupe..then trsipu2 beliau amik..uh la mamat jgn kalut sgt sbb cute sagt kamoo kalut!
..
..
..
..
..
..
..

.
..
..
pas makn..kami un balik..tggu2 bas..pas ceroh la bapok lame..9.30 bru trpampang bas tuh...las2 aku ckp ngan tikah..msty kite blik kul 11...aigooooooooooo...

..
..

..
..
..
..
mmg btui...masuk2 je..uishhhh mmg kene tahan kow..cow..cow..aku la y kene sbb pkai sluar y agk kepelikan disitu..suar kotak2 beseta baju kotak...aku da ckp kt depa..jgn mnjawab kalu nak save 5o hinggit!kami un menunduk je ..dye tanye awak tau tak skang kul bpe, aku dgn spontan tgok jam..n ckp 9.45..


patu dworg ckp 10.45..upppps ku salah tgok trus aku trketawa..TER ok ..bukan sngaja..pak cik guard un marah2 sbb aku ketawa..pastu dye suruh aku tgok kt blakg uh ade pe..aku un brpaling dan tye member weh ader aoe wehh..ade pe? sbb aku ni rabun tahap tera..mmg tak nmpk..member ckp ade cctv..aku un ckp cctv..pastu pluplaplupllappluplap////@#$%$%%^^&&*++_)(*&..the end..

..
..
..
..
kami un menyesal blik lewat..da tanak wat da kot..KOT?????insyaallah la..

btw...besttttttttt bangat!

4 comments:

  1. da tu ble nak bwk jannah??? hohohoh....nomo nomo nomo tu sape??? tikah kerrr??

    ReplyDelete
  2. jaannah cyunk~bile ye saye nak bawak jannah?? ermm bile jannah pandai men roller blade r..kak ude tak mo pegang2 jannah kt ice skating uh nnty


    hazim~lawok la sgt ekk kne maroh ngn pok guard..plus2 parent pon marah sbb depa p bace blog kak ude ni...aduii..kantoi

    ReplyDelete
  3. lupe~~ nomo nomo nomo nomo=sangat sangat sangat sangat in korean

    ReplyDelete