entah pe


ni untuk salihah..mule2 nak wat basketball sbb beliau gila basketball..tpiiii tetapiiiii tak rety nak wat handmade bentuk sphere..anda2 y kreatif diluar sana,sekiranya anda rety pandai cerdik gimana mau buat handmade bentuk sphere..tulun2 la share dengan  sya..dah penat try n error buat bentuk tu..tapi asyik error je pas ceroh..las2 sal cakap dye suka coolblog..omo omo omo..gimana mau wat cool blog? naseb bek beliau suka baju..so wat la baju y slim2 comey lote macam beliau


yang ni pulak untuk nor..haha..suka enggak? arap2 beliau suka lah






yang kat atas ni brooch..terlahirnya brooch ni bilamana saya yang tak berjaya wat bentuk sphere..alih2 jadi macam ni..dah berapa percubaan dah wat bentuk tu..aduyaiii..otak minda tulun jadi kreatif skit plizz?


cupcake ni plak untuk mira..huwah2..warne biru plak cupcake..yelah semek tuh suka warne biru












7 comments:

  1. mane ko blaja ar....lawa seh....untuk aku takde???

    ReplyDelete
  2. canteeknye craft2 tu..
    rajinnye k.ude buat..btw,lame x dgar cite?

    ReplyDelete
  3. bes nye kaud..banyak da ko wat..aku nak wat jugak

    ReplyDelete
  4. rasyid~ blajor sendiri je semek..untuk ko? huwah huwah huwah...bayor lu 5 hinggit..bru aku wat kan $.$

    ReplyDelete
  5. shue,,senang je yunk..wat la kalu ada masa free..
    oh hoo..lame tak dgr citer..ye la kite kan jauh nun disini..mmg tak la kalu nk jumpe..huwah2..

    ReplyDelete
  6. pae~ holah2..atien un nak wat mnde alah..jum pakat ramai2 buat yeeeee

    ReplyDelete
  7. a'ah laa. ak pun cam berminat nak join wat mende2 neh. ngehehe~ btw, thanks kaudd cantekk. ngee~

    ReplyDelete