cinta itu cinta ini



erm cinta dan cinta dan cinta lagi
post sebelum ni saya ada ckp yang cinta pertama kita ialah ALLAH!
cinta kedua is our parents,relatives,husband and wife
cinta ketiga?
ni lah cinta yang saya nak habaq mai ni
cinta ketiga ialah cinta y datang dari fitrah manusia tu sendiri
manusia dan cinta
erm
mmg takleh nak pisah weh
kalu aku dulu suka maen2 tukar
masa kat sekolah dulu, kejap2 suke mamat A, pastu suka mamat B plop
naek skolah menengah suke mamat C,D,E..
masuk u suke mamat H,I,J...then our husband be the Z one? isnt its unfair? the last one for our beloved husband?

ahahah

kalau ada bisikan cinta tuh
kita kena pandai pandai la halau bisik2 tu
alaa..relax beb, tak larinya jodoh kita..
kita hanya jaga diri kita,jaga hati kita (penuhkan hati kita dgn cinta ALLAH)(selitkan dgn cinta mak ayah)
bila tiba masanya..ermmm baru masukkan cinta y kita simpan tu utk jodoh kita..


contoh la kalu cinta tu kita ada 10,
5 dari cinta tu dah bagi kat first love kita, 2 bagi kat boyfriend kita y ke-2,lagi 2 bagi kt boyfriend kita y ke-3..then untuk our beloved husband tggal berapa kawan2?
tinggal 1 je cinta kita utk suami kita?????????


tak ke hampeh dampeh?????????


erm..simpan je la semua tu yeeee

tunggu

sabar...

worth to wait rather than waste not wait..you got it?
ok..untill then..bye2..nak balik ostel..da nk kul 4 pagii...=.=

1 comment:

  1. wei kak ude lame x dengar cite angry bird aku mana

    ReplyDelete