saya tak dibenarkan kerjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aritu beria la kite org berangn..weh2 cuty ni nak keje ape laa..nak cuti kat mana laa..last2 sume nye tak buat..hangat2 taik katak je..menyampah betol..so saya duduk je tercongok kat rumah nih..mak tak kasi kerja..mak kata bahaya..jaga lah adik kat rumah..tak pyh susah2 kerja..saya baru berangan2 nak kerja nak duit beli kamera DSLR..semuanya hampeh kempih..last2 saya terpaksa akur..

list to do
  • design o oter2 kasut..watercolour an ada..heee
  • masuk peraduan poster kepenggunaaan
  • masak2 memasak cooking dan memasakkkk lagiii banyak2
  • sapu sampah
  • kemas rumah
  • make it afif arif got 5a in upsr,,boleh ke??aigoww
  • nek gunung (gunung santubong dah 2 kli nek,,dah jenoh dah)
  • beli rollerblade
  • beranikan diri menentang anjing2 y berkeliaran
  • misi kuruskan diri!! yeayy i can do it
  • jaga pemakanan supaya kulit anda sihat
  • study la sikit unggas2 tuh..
  • then ntah lerr..explore seluruh kuching

3 comments:

  1. saya list to do??
    ~jahit bju..
    ~jenjalan..
    ~tido..

    errr..klu masak bnyk2 ley kurus kerr??

    ReplyDelete
  2. list amek gamgar yukimi's sushi ?

    ReplyDelete
  3. jannnnahhhhhhh jaat!!

    piqah,okep2..lupe sokmo

    ReplyDelete