hantaran kawen

tutttt
tengah2 buat lettering yang mengantuk dan embosankan tahap cipan..
tiba2 minda ku tertawang,eh menerawang..

emm nanty bila kahwin nak hantaran ape?

kalu aku aku nak hantaran yang boleh buat pakai..bukan hiasan itu ini..
ermm bagi aku barang3 yang cantek dan tertarik dek minda mestinye lah barang2 utk buat art..
nak tujuh hantaran..antaranya ialah

1.marker-kalu suami aku kaye aku nk maker prisma kolour y satu 5 hengget,kalu dapat suami pukai pokai,maker brand touch pon jadi la..nak berapa? aku nak sebanyak mana kami start tunang..kalu aku tunang dalam 2 bulan,beliau kene bagi 60 batang maker, kalu 5 bulan bertunang? wau2 mati katak la beliau..HAHAHAAH..

2.acrylic-acrylic tak kesah brand ape..asalkan banyak..satu set skali dgn canvas,berus2 dan pallette


3.almari maker- disebabkan marker tuh banyak terpakse la beliau bagi almari maker..karang bersepah rumah kami dipenuhi maker itu n ini..kalu boleh nak y tinggi sikit almari supaya baby2 kami y kembar3 tu tak maen marker tuh..( ok dah terlebih berangan)

4.art room-boleh tak mintak mende2 besar? entah..mintak je la..tpi mase wedding tuh tak payah la bawak seketul besar bilik art tuh..just bawak model bilik tuh as hantaran..wat cantek2 tau model tuh..

5.painting-ermm aku nak painting..tak kisah la painting ape,awak pilih je..asalkan ada saiz a0,a1,a3, and a2...

6. canvas-nak 10 canvas..sebab nak 10 anak..kuwenggg2..nnaty nak lukis gambar ank tuh chumel2..wah..tak sabarnye

7.felt!-opps boleh pulak aku lupe mende alah ni..ahh..nak kain felt banyak2..t kalu ada masa nak menjahit doll chumel2 ..






nak mintak lagi satu boleh? ni spare part in case salah satu di atas tak dpt ditunaikan..aku nak pinggan mangkuk cawan kuali kusyen hangar katil langsir alas meja karpet..alll in all in vantages..u got it?
haha,so better dapatkan 7 diatas kalu tanak bagi y spare part ni..haahah


okeyh2..sampai disini sahaja angan2 ku..aku nk sambung buat lettering..tpii jap nak cerita jugak satu cerita pendek..


``
``
``
`
semalam aku ngan yana balik dari studio kul 2 pagi..dalam perjalanan..
sedang kami berbincang itu ini..
terdengarlah bunyi 'bluuuewwrnkfjdkmclkdxdmd' dari belakang kami..
yana pandang..
aku takut pandangg..
kami jalan lagi kedepan..bunyi lagii
kami jalan2 lagi..bunyi bunyi bunyi lagi..
aku decide nak lari jugak!
yana tanye kenapa lari
aku lari jugak sampai tercampak kasut aku..nasib tercampak ke depan..aku sempat ambik semula kasut aku sambil lari sekuat hati ibarat gadis y lari dir diraped..
yana lari sekali dgn ku...uhh kami terselamat! kami berjaya masuk pagar ameenah
yana cakap laki y buat bunyi tu
3 org laki mcm laki negro..ok aku SANGAT TAKUT SERAM!..
so we decided to go back early after this or just stay at studio untill subuh..titik!

ok..papai
assalamualaikum!






4 comments:

  1. hahahaha...karut nye antaran dye...tapi x pe jannah kasi adiah kawen felt ye...banykkk punyee...nak kek felt pon bulyehhh :P

    *x yah nak buat berani sngt kak ude...kan da jd gtu...=,="

    ReplyDelete
  2. kalu jadi apee salahnye yunk oi..mmg nk mcm tu..teheeee

    ReplyDelete
  3. banyak tu!!haha,untung le dapat semue tu..
    btw,anak kembar??comeynyeeee..

    ReplyDelete