agaknya beliau menopouse~!

ni segmen bengang saya
maaf ..

ok! fine~
geram giler kot
tdi ak pergi mahallah offic jus nak mintak kunci bilik usrah room untuk amik barang..
tibe2 makcik tu marah..
marah marah dan marah lagi
aku buat suara ayu
aku buat muka ayu
dia tak tergoda
ye lah dia bukan lesbian
ah!
naseb!
5 minit dimarahi
aku turut bengang
bengang dan bengang
terus aku bagi kata putus

OK SEKARANG NI MAK CIK NAK BAGI KUNCI KE TAK KAT SAYA?????????????????
SAYA DAH LA KENE SUBMIT KERJA DALAM MASA TERDEKAT NI
SAYA HANYA MINTA KUNCI SEBENTAR
THEN SAYA BAGI LA KUNCI TU BALIK!

muke dye dah kendur
kendur ibarat nenek 180 an
aku dah mengembang
kembang lega
menegakkah hak aku
tpi dia cakap 'yang awak nak marah saya ni kenapa?'
amik ko
tau pon takut!~
last2 dye tak bagi jugak kunci tu
buang karan je kalu aku nak pujuk rayu bagai
ok
tergadai semua barang aku kat sana
dah la 10 board ada kat sana


apa yang aku tau aku nak ambil basket ball baling kat muka mak cuk tuh
biar dri kedut 180 an
jadi leper
leper seleper kertas catridge..dan aku lukis gambar beruk kat kertas catridge tuh pastu hadiah kat beruk2 dalam hutan tuh..yea2..tu baru kepuasan sebenar!


jp nak ckp ni kat dye~~~




then gelak...

dan gelak2




ok~ stop berangan..mampu ke aku?aku bukan anak snow white nak buat begitu
aku hanya mampu ambil air sembahyang..tenangkan hati


assalamualaikum!

pst~ kepada kakak mahallah jagn cepat marah nnty terpaksa kawen dgn datuk 180 an

       kepada mak cik mahallah jgn cepat marah.. nnty terpaksa muke berkerut mcm nenek 180an tpi suami 18 an..tak ke malu?


^__________^

kepada saya~ jgn cepat marah..nnty terpaksa dibuang mahallah
 @___________$




1 comment: